Microsoft yrittää estää Windows 8:n kehittäjäversion vuotamisen

Microsoft yrittää estää Windows 8:n kehittäjäversion vuotamisen
WinRumours-sivuston mukaan Microsoft yrittää estää Windows 8:n kehittäjäversion vuotamisen uusilla asennusavaimilla. Todisteena sivusto antaa Intelin sisäisen sähköpostin.

Kehittäjille tarkoitettu Developer Preview -versio on tarkoitus esitellä ensi kuun alussa pidettävässä BUILD-konferenssissa. Sähköpostin mukaan kehittäjäversion asentamiseen tarvitaan uniikki asennusavain ja nykyisissä buildeissa käytetyt avaimet eivät enää kelpaa.




Uniikkien asennusavainten ohella Microsoft yrittää ehkäistä tiedon leviämisen uusista ominaisuuksista estämällä tavallisimmat DLL-tiedostojen hakkerointitavat.

Developer Preview -version sisältämistä uudistuksista on kuitenkin jo vuotanut tietoja. Vaikka mitään hätkähdyttävää ei olekaan ilmennyt, niin BSOD-ruudun on kerrottu saaneen :(-hymiön.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. elokuuta, 2011 18:38
Tägit
Microsoft Windows 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 3 kommenttia
  • teppoI

    Uutisen ulkopuolelta: uusi BSOD näyttää kuulemma tältä (photoshopattu jäljitelmä)

    http://forums.mydigitallife.info/threads/27733-Windows-8-Photoshopped-3ricky114/page8?p=476146&viewfull=1#post476146

    18.8.2011 18:39 #1

  • DragoonJ

    Tuo Windows 8 on saanut vähän liikaa vaikutteita windows phone 7 käyttöliittymästä. Tarkoituksena vissiin mahdollisuus käyttää sitä myös tablet-koneissa. Toivottavasti pöytäkoneversiossa saa vanhan tutun UI:n käyttöön.

    18.8.2011 18:45 #2

  • teppoI

    Originally posted by DragoonJ: Tuo Windows 8 on saanut vähän liikaa vaikutteita windows phone 7 käyttöliittymästä. Tarkoituksena vissiin mahdollisuus käyttää sitä myös tablet-koneissa. Toivottavasti pöytäkoneversiossa saa vanhan tutun UI:n käyttöön.
    Uutiskuva tosiaan edustaa 8:n "tablet-näkymää", jota voi halutessaan käyttää. Tarjolla on kuitenkin perinteisempi työpöytäkin.

    Microsoftin tarkoituksena on siirtyä myös Windowsissa ja Xboxin Dashboardissa Windows Phonen metromaiseen käyttöliittymään eli yhtenäistää eri laitealustojen käyttökokemusta. Jossakin vaiheessa huhuttiin, että Windowsiin tulisi myös uusi Jupiter-sovellusmalli, jolloin samoja .appx-ohjelma voisi käyttää niin Windowsissa, Xboxissa kuin Windows Phonessakin.

    18.8.2011 19:19 #3

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud