Google esitteli "ipadimäisen" Nexus 9 -tabletin

Google esitteli ipadimäisen Nexus 9 -tabletin
Puhletti-luokan Nexus 6 -puhelimen lisäksi Google on esitellyt tänään "ipadimäisellä" 4:3-kuvasuhteella varustetun Nexus 9 -tabletin.

Tabletissa on 8,9-tuumainen QXGA-näyttö (2048x1536 pikseliä) sekä Nvidian kehittämä 64-bittisillä suoritinytimillä varustettu Tegra K1 -järjestelmäpiiri. Keskusmuistia Android Lollipop -tabletissa on kahden gigatavun edestä. Kameroiden osalta Nexus 9:ssä luotetaan LED-salamalla varustettuun kahdeksan megapikselin pääkameraan sekä 1,6 megapikselin etukameraan.




Nexus 6:n tavoin uudessa tabletissakin on eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet. Koska kyseessä on HTC:n kehittämä tuote, on äänentoistoa paranneltu BoomSound-tekniikalla.

Nexus 9:n tulee saataville 16 ja 32 gigatavun malleina sekä Wi-Fi- ja LTE-versioina. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, valkoinen sekä "hiekka" (joka muistuttaa käytännössä kultaa). Hinnat alkavat 399 dollarista. Saataville tulee myös näppäimistökuori.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. lokakuuta, 2014 19:38
Tägit
Android Google tabletit Google Nexus 9 Android Lollipop
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Pitkakoski

    Tämä menee hyvin todennäköisesti hankintaan, sillä hinta on kohdillaan (tiedän, kyseessä on alkaen-hinta).
    Puhelinten puolella on Nexus 5 edelleen onneksi ostettavissa, sillä Nexus 6 maksaa nyt sen mitä laitteeseen lastattu tekniikka antaa olettaakin. "Nexus kasvoi lippulaivapuhelimeksi."

    15.10.2014 23:08 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud