Google paljasti: Tulossa uusi Pixel-kannettava

Google paljasti: Tulossa uusi Pixel-kannettava
Googlella Chromen ja Androidin parissa työskentelevä Renee Niemi on paljastanut videolla, että yhtiöllä on pian julkistettavana uusi Chromebook Pixel. Niemi kertoi Googlen suunnitelmista Team Work 2015 -tapahtumassa, kertoo OMG! Chrome!

Tuleva tuote on suoraa jatkoa vuonna 2013 julkaistulle Google Chromebook Pixelille. Niemi painotti, että tälläkin kertaa laitetta tulee saataville hyvin rajoitettu erä, joka on tarkoitettu lähinnä kehittäjille eikä niinkään kuluttajille.




Alkuperäinen Pixel oli julkaisuhetkellä maailman tarkimmalla näytöllä (2560 x 1700, 239 ppi) varustettu kannettava tietokone, mutta samalla hinnoiteltu varsin korkealle ottaen huomioon sen Chromebook-juuret ja rajoittuneisuuden.

Laitteen spekseistä ei ole tietoa, sillä mitään virallista siitä ei ole julkaistu ja videokin on jo poistettu verkosta. Sivusto arvelee kuitenkin, että Google saattaa käyttää samaa vajaan 13 tuuman kokoista korkean resoluution paneelia ja mukaan on istutettu uusi kaksipuolinen Type C USB-liitäntä. Lisää tiedämme kuitenkin "pian" – mitä ikinä se tarkoittaakaan.


Kirjoittaja: Matti Robinson @ 24. helmikuuta, 2015 18:15
Tägit
Google ChromeOS Chromebook Google Chromebook Pixel
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud