Applelta tulossa erikoinen "taikanäppis"?

Applelta tulossa erikoinen taikanäppis?
Applen vuoden tärkeimmät julkaisut ovat takana, kun yhtiö esitteli uudet iPhone 7 -mallit sekä tietysti päivityksen mobiilialustaansa. Cupertinolaisjätillä voi kuitenkin hyvinkin olla takataskussa vielä muutama yllätys tälle vuodelle.

Erityisesti Applelta odotetaan uudistuksia Mac-linjastoon, jonka yhtenä odotetuimpana uudistuksena olisi uusi MacBook Pro. Tämän huippuläppärin väitetään tuovan näppäimistön rinnalle AMOLED-kosketusnäytön, joka toimii uutena ohjainlaitteena. Uudet huhut kuitenkin kertovat, että tämä ei olisi ainoa näppäimistöinnovaatio, jota voidaan odottaa seuraavasta julkistustapahtumasta.




Redditissä nimimerkillä Foxconninsider esiintynyt henkilö väittää, että Foxconn olisi esitellyt suljettujen ovien takana Kiinassa Applen tulevia laiteprototyyppejä. Näiden mukaan Apple olisi tuomassa markkinoille uutta Magic Keyboard -näppäimistöä, johon on istutettu E Ink -näyttöjä näppäimiin. Tämä luonnollisesti mahdollistaa näppäimien ulkonäön muuttumisen esimerkiksi sovelluksen mukana.

Lähteen mukaan teknologia on peräisin Sonder-nimiseltä yhtiöltä, jota Apple väitteiden mukaan olisi ostamassa. Allaolevalla videolla esitellään Sonderin näppäimistöprototyyppiä, joskin lähteen mukaan Applen käyttämä versio ei rajoittuisi harmaan sävyihin. Mikäli Apple julkaisee uuden näppäimistön niin uusia iMac-malleja voi odottaa niin ikään.



Kirjoittaja: Matti Robinson @ 12. lokakuuta, 2016 20:58
Tägit
Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • rautapeba

    Meneehän tämä touhu vähän villiksi, kun näytöt on kosketusnäyttöjä ja sitten visuaalinen informaatio tulee näppäimistöön. Tulevaisuudessa siintää tietokone jossa on perinteinen näyttö ja näppäimistö mutta ne on vaan vaihtaneet keskenään paikkaa.

    Minä kun olen tottunut käyttämään konetta niin että silmät pysyy näytössä ja sormet näppäimistössä, niin en hyötyisi mitään siitä että näppäimissä on näyttö sen enempää kuin kosketusohjauksesta näytössä. Mutta eiköhän tuokin mene kuin kuumille kiville koska apple.

    13.10.2016 11:26 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud