Seuraavan ison Windows 10 -päivityksen julkaisuajankohta paljastui?

Seuraavan ison Windows 10 -päivityksen julkaisuajankohta paljastui?
Microsoft saattaa julkaista seuraavan isomman päivityspaketin Windows 10:lle ensi vuoden maaliskuussa. Viitteitä julkaisuajankohtaan löysi Twitter-käyttäjä WalkingCat Windows 10:n uusimmasta testiversiosta.

Julkaisuajankohtaan liittyvät vihjeet ovat käytännössä viitteitä toistaiseksi tuntemattomaan Windows 10 Version 1703 -käyttöjärjestelmään. Microsoft on aiemmin käyttänyt versionumeroinnissa vuosi–kuukausi-periaatetta, eli esimerkiksi tämän vuoden heinäkuussa julkaistun Anniversary Update -version versionumero on 1607. Tämän logiikan mukaan Microsoft julkaisee vuoden 2017 maaliskuussa uuden Windows -käyttöjärjestelmäversion.




Suunnitelmiin voi tietysti aina tulla muutoksia, mutta Microsoft vaikuttaisi olevan tällä hetkellä sitoutunut julkaisemaan Redstone 2:na tunnetun päivityksen maaliskuussa.

Redstone 2:n sisältämistä uudistuksista ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta Microsoft on testannut esimerkiksi näyttöjen lähettämän sinisen valon määrää vähentäviä tekniikoita. The Vergen mukaan Microsoft kehittää myös HomeHub-nimistä ohjelmaa, jonka avulla Windows 10 -käyttäjät voivat etähallita älykodin eri laitteita.




Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. lokakuuta, 2016 12:32
Tägit
Microsoft Windows 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud