Applelta tulossa lisää julkistuksia – Julkistuspäivä varmistui

Applelta tulossa lisää julkistuksia – Julkistuspäivä varmistui
Apple esittelee uusimman iPhonensa syyskuussa ja myöhemmin lokakuussa on pidetty usein iPadien ja Mac-tietokoneden julkistustilaisuus. Lokakuu on jo yli puolivälin, joten odotukset Applen toisen julkistustilaisuuden järjestämisestä alkoivat olla tapissaan. Nyt Apple on vahvistanut, että se tosiaan järjestää lehdistötilaisuuden 27. lokakuuta.

Kutsun one-linerina käytettiin lausetta hello again, mikä lienee viittaus Mac-tietokoneiden vuoden 1984 lanseerausmainokseen, joten tilaisuudessakin oletettavasti keskitytään tietokonemalliston päivittämiseen.




Apple on kerännyt paljon kritiikkiä menneinä kuukausina Mac-malliston vanhentumisen takia. Esimerkiksi MacBook Pro -koneiden osalta perusversiona tarjotaan edelleen vuonna 2012 esiteltyä kannettavaa. Malliston yläpäästä löytyy kyllä tuoreempiakin laitteita. Applen odotetaankin esittelevän ensi viikolla uudistetun MacBook Pron, jossa toimintopainikerivin näppäimet on korvattu dynaamisesti päivittyvällä OLED-näytöllä. Toimintonäppäimiä voidaan näin vaihtaa avoinna olevan sovelluksen mukaan.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. lokakuuta, 2016 10:57
Tägit
Apple Macbook Apple Apple Macbook Pro MacBook Air Apple MacBook Air macOS macOS Sierra
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud