Microsoftilta tulossa merkittävä design-uudistus Windowsiin?

Microsoftilta tulossa merkittävä design-uudistus Windowsiin?
Microsoftin uusin Windows-versio on nostanut yhtiö osakkeita melkoisesti Windows 8:n jättämästä suosta. Windows 10 on otettu vastaan varsin hyvin, mutta Redmondissa ei ole tietysti jääty lepäämään laakereilleen, vaan tulossa on jälleen uudistuksia.

Uusimmat huhut kertovat projektista, jota kutsutaan yhtiön sisällä nimellä Project NEON. Koodinimen taustalla on merkittävä uudistus käyttöjärjestelmän designiin, jonka tarkoituksena on tehdä käyttöliittymästä sulavampi.




Kenties Redstone 3 -päivityksen mukana ensi vuoden alkusyksystä saapuvaa uudistusta on kuvattu Numerama.comin Cassim Ketfin toimesta jopa Metro 2:ksi, jolla viitataan Windows 8:n mukana tuomaan kosketusystävälliseen Metro-käyttöliittymään. Toivoa tosin sopii, että tällä kertaa käyttöliittymää on jatkokehitetty melkoisesti, jos siitä on lähdetty liikkeelle.

Windows Centralin lähteiden mukaan päivitystä on työstetty Microsoftilla yli vuosi, ja vaikka yksityiskohdat ovat vähissä tässä vaiheessa, niin todennäköisesti muutokset tulevat tarjoamaan lisää silmäkarkkia esimerkiksi sulavempien siirtymien ja lisätyn liikkeen avulla.

Todennäköisesti tulemme näkemään vielä monia vuotoja tai huhuja päivityksen osalta seuraavan reilun puolen vuoden aikana.



Kirjoittaja: Matti Robinson @ 27. marraskuuta, 2016 20:17
Tägit
päivitys ohjelmistopäivitys Windows 10 Redstone
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud