MacBookin akkuongelma selvitetty, CR suosittelee nyt laitetta

MacBookin akkuongelma selvitetty, CR suosittelee nyt laitetta
Kerroimme joulun alla uuden MacBook Pro:n testistä, jonka toteutti Consumer Reports. Akkutestissä oli niin suuria ongelmia, että Consumer Reports päätyi ensimmäistä kertaa tulokseen, ettei ostosuositusta Applen koneelle anneta.

Kyseessä ei ollut ainut lähde, joka oli valitellut Applen uusien mallien akkukestoa, mutta tässä tapauksessa akkukeston vaihtelut olivat hurjat. Nyt Consumer Reports on kertonut, että on saanut testattua päivitetyn laitteen ja ongelmia ei ole enää havaittu. Niinpä Applen uusi MacBook Pro liittyy muiden Applen laitteiden seuraan CR:n suositeltujen laitteiden listalla.




Apple vastasi Consumer Reportsin testiin pikaisesti ja melko aggressiiviseen sävyyn. Luonnollisesti yhtiössä ei oltu tyytyväisiä, kun testaajalta saadut tulokset eivät olleen millään tapaa yhtäläisiä omien testitulosten kanssa. Apple kertoi työskentelevänsä CR:n kanssa ongelman korjaamiseksi.

CR:n mukaan ongelma korjautui tammikuun 9. päivä beetana julkaistun korjauksen jälkeen. Korjauksen jälkeen läppärit pääsivät parhaillaan keskimääräiseen 18,5 tunnin akkukestoon, kun aiemmin tulokset vaihtelivat alle neljästä tunnista liki 20 tuntiin.

Uudet tulokset varmistivat siis, että kaikki kolme testattua MacBook Pro -mallia pääsivät suositeltujen läppäreiden listalle.

CR kertoo, että päivitys saapuu Applen mukaan laitteisiin tulevien viikkojen aikana. Se korjaa ongelman, jonka johdosta Safari käytti akkua tarpeettomasti ja johti CR:n huonoon tulokseen.



Kirjoittaja: Matti Robinson @ 13. tammikuuta, 2017 21:27
Tägit
Apple Apple Macbook Pro akkukesto akku akkuvika
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud