Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta

Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta
Kuluvalla viikolla tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Apple on viimeksi päivittänyt pienikokoisen Mac mini -tietokoneen. Päivitysten puuttumisen takia Applen on kuviteltu jo lopettaneen Mac minin kehittämisen.

Puheet Mac minin kuolmesta ovat kuitenkin ennenaikaisia, sillä Applen toimitusjohtaja Tim Cook paljasti sähköpostiviestillä, että edullisella pöytätietokoneella tulee olemaan tärkeä rooli Applen tulevassa tuotemallistossa. On siis melko selvää, että Apple aikoo jatkaa Mac mini -tuotelinjaa, mutta päivitysten saapumisen aikataulusta ei kukaan vielä tiedä mitään.




Mac mini voisi olla hyvä julkaisi alusta esimerkiksi ARM-pohjaiselle Mac-tietokoneelle. Mac minin suorituskyky ei ole koskaan ollut päätä huimaava, minkä takia Applen A-suorittimien voisi olla helppo yltää Mac miniltä vaaditun suorituskyvyn tasolle. Mac minit ovat Apple tietokonemalliston edullisimpia koneita, minkä takia ne soveltuvat yksinkertaisiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi peruskoneeksi, mutta siitä voi myös virittää kodin viihdekeskuksen.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. lokakuuta, 2017 13:10
Tägit
Apple Apple Mac mini macOS macOS High Sierra
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud