Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö

Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö
Creative tunnetaan parhaiten muun muassa äänikorteistaan, kuulokkeistaan, kaiuttimistaan ja kannettavista soittimistaan. Nyt yhtiö on päättänyt lähteä kokeilemaan siipiään myös pelinäppäimistöjen parissa.

Muistan omasta nuoruudestani yhden Creativen näppäimistön, johon oli rakennettu alalaitaan kosketinsoitin. Sillä ei kuitenkaan juuri pelailla kannattanut, eikä se varsinkaan ollut mekaaninen. Nyt pohjoismaisella näppäinasettelulla julkaistu Creative Sound BlasterX Vanguard K08 on kuitenkin nimenomaan pelaamiseen tarkoitettu, RGB-taustavalaistu, USB-läpiviennillä, media- ja makronäppäimillä varustettu mekaaninen näppäimistö.

Lue arvostelumme laitteesta tästä: http://www.hardware.fi/artikkelit/artikkeli.cfm/arvostelu-creative-sound-blasterx-vanguard-k08

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 21. lokakuuta, 2017 12:00
Tägit
Creative Creative Sound BlasterX Vanguard K08 näppäimistö arvostelut PC-pelaaminen pelaaminen mekaaninen näppäimistö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2017 AfterDawn Oy