Thermaltake Armor A30 tarjoaa suojaa kovempaankin käyttöön

Thermaltake Armor A30 tarjoaa suojaa kovempaankin käyttöön
Kotelovalmistaja Thermaltake on julkaissut Armor A30 -kotelon, jonka nimensä mukaisesti pitäisi tarjota luotettavaa suojausta koneelle esimerkiksi LAN-partyjen yhteydessä, uutisoi Nordic Hardware. Tavallista pienikokoisempi kotelo tukee vain Micro-ATX- ja Mini-ITX-emlevyjä. Valmistajan mukaan koteloon mahtuu kuitenkin täysikokoinen tehokas näytönohjain.

Armor A30 luottaa alipaineeseen ilmavirran aikaansaamiseksi. Ilmaa kotelon sisään imee vain yksi 90mm:n tuuletin ja lämmin ilma poistuu kotelon katossa olevan 230mm:n tuulettimen sekä kahden pienemmän takapaneelissa sijaitsevan tuulettimen avustuksella. Tuulettimien melutasoksi kerrotaan 15 - 18 dBa.




Emolevy sijaitsee kotelon pohjalla kiinnitettynä erilliseen ulosvedettävään kelkkaan, mikä helpottaa ruuvailua hieman. Etupaneeli sisältää muutamia liitäntöjä, kuten eSATA-portin, USB3.0 ja USB2.0-portit ja perinteiset audioliitännät.

Kotelon ulkoiset mitat ovat 266 x 291 x 456 mm ja teräskotelon paino on 6,7kg. Valmistaja kuvaa kotelon rakennetta sivuillaan termillä luodinkestävä, mitä tuskin kannattaa ottaa täysin kirjaimellisesti. Pienestä koosta huolimatta koteloon mahtuu täysikokoinen ATX-virtalähde, mutta prosessorin jäähdytin on rajoitettu 90mm:n maksimikorkeuteen.



Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 8. joulukuuta, 2010 18:31
Tägit
tietokonekotelo ThermalTake Thermaltake Armor A30
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • tonttila

    Kantokahva puuttuu :)

    11.12.2010 17:26 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud