HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla

HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla
HP on ehättänyt ensimmäisenä laitevalmistajana ilmoittamaan tulevista AMD:n Llano-APU:n perustuvista läppärimalleista. HP tuo Llanon kuluttaja- ja ammattilaissarjan kannettaviinsa ja yhteensä odotettavissa on yksitoista Llanoon perustuvaa mallia.

HP ei paljasta tarkemmin mitkä A-sarjan APU:t tulevat mihinkin kannettaviin. Kuluttajapuolen malleissa Llano-päivitykset ovat kuitenkin tulossa Pavilion-sarjan dv4-, dv6- ja dv7-malleihin, jotka on varusteltu viihdekäyttöä silmälläpitäen. Hinnakkaampien dv-mallien lisäksi halvempi g-mallisto päivitetään Llano-APU:n. Molempiin sarjoihin on saatavilla valinnaisena erillinen näytönojain Dual Grapchis -käyttöä varten.

Yrityskäyttöön suunnatuista malleista Llano-käsittelyn saavat ProBook s- ja b-sarjat. Yrityskäyttäjiä kiinnostavaksi ominaisuudeksi HP kertoo esimerkiksi hyvän akunkeston, jonka mahdollistaa AMD:n uusi AMD AllDay™ -virransäästötekniikka.

ProBook-mallit saapuvat Yhdysvalloissa myyntiin vielä kesäkuun puolella ja dv- sekä g-mallistot heinäkuussa. Halvimpien g-mallien lähtöhinta on 449,99 dollaria ja paremmin varustellut dv-sarjalaiset lähtevät 599,99 dollarista. Yritysmallien hinnat alkavat 679 ja 519 dollarista. Suomesa Llano-kannettavat saapuvat myyntiin HP:n mukaan heti elokuun alussa.Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 15. kesäkuuta, 2011 13:22
Tägit
Hewlett-Packard AMD AMD Llano HP
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Thor1993

  Hyvä, että AMD saa vähä vallattua läppäripuoltaki, kun toistaseks ollu oikeestaa nii, että Intel on ollu ainoo järkevä ratkasu.

  15.6.2011 14:34 #1

 • BPVest

  No en ny sanois. Aikanaan pistettiin jopa Pentium 4 kiukaita läppäreihin. AMD on 10 vuotta tarjonnu hyviä läppäriprossuja, mut jotkut suosii Inteliä vaikka se kuinka surkee olis.

  Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
  Beating BPVest is possible with just two hits. The latter one actually does not hit.

  15.6.2011 18:27 #2

© 2018 AfterDawn Oy