Futuremark työstää 3DMarkia Windows 8:lle

Futuremark työstää 3DMarkia Windows 8:lle
Futuremark on kertonut, että yhtiö on aloittanut työstämään 3DMarkin seuraavaa versiota, joka kulkee työnimellä 3DMark for Windows 8. Koska Windows 8 on suunniteltu toimimaan eritasoisissa laitteissa tableteista pöytäkoneisiin, myös tuleva 3DMark skaalautuu eri kokoluokkiin. Lisäksi mukana on tuki myös ARM-pohjaisille prosessoreille.

Futuremarkin tarkoituksena on helpottaa laitekannan kasvamisesta johtuvia valinnanvaikeuksia tarjoamalla lujaa mittaustietoa suorituskyvystä.




"Suuresta tarjonnasta johtuen on yhä hankalampaa tietää mitkä laitteet tarjoavat parhaan vastineen rahoille. 3DMark for Windows 8 tulee olemaan tähän mennessä laajimmin saatavilla oleva 3DMark-versio ja se kykenee luotettavasti mittaamaan ja vertailemaan pelisuorituskykyä eri ominaisuuksia tarjoavien laitteiden välillä", kertoo Futuremarkin toimitusjohtaja Jukka Mäkinen.

Tarkemmat tiedot tulevasta testiohjelmasta ovat vielä vähissä, mutta julkaisun on tarkoitus tapahtua ensi vuoden mittaan.

Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 15. marraskuuta, 2011 16:43
Tägit
Futuremark Windows 8 3DMark
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 2 kommenttia
  • johtaja59

    Mitä järkeä on tehä versio joka toimii myös tableteilla, kun niitä ei kuitenkaan kellotella, niin oman laitteensa tuloksen voi tarkistaa netistä itse asentamtta koko ohjelmaa. Siis tarkoitan että mikä on taloudellinen hyöty Futuremarkille.

    15.11.2011 18:33 #1

  • Agent_007

    Quote:Siis tarkoitan että mikä on taloudellinen hyöty Futuremarkille.
    Tota Pro-versiota myydään nimenomaan laitevalmistajille ja muille testausta tekeville tahoille, jotka saavat sitten ne kivat luvut sekä prosenttikäyrät presseihin ja sun muihin markkinointimateriaaleihin. Harva kuluttaja ostaa maksullista versiota 3DMarkista.

    15.11.2011 18:40 #2

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud