HP vihjailee ohuen ohuesta Ultrabookista

HP vihjailee ohuen ohuesta Ultrabookista
Ensi viikolla alkavat CES-messut tulevat perinteisten televisioiden lisäksi olemaan todennäköisesti Ultrabookien kulta-aikaa. Esimerkiksi HP vihjailee uudesta Envy Spectre -nimisestä Ultrabookista, jonka tarkemmat yksityiskohdat paljastunevat ensi viikolla.

Mystisellä videolla vilahtava Envy Spectre ei ole HP:n ensimmäinen Ultrabook-malli, vaan yhtiö julkaisi jo marraskuussa edellisen Folio 13 -nimeä kantavan Ultrabook-kategoriaan sijoittuvan kannettavan. Vaikka Folio 13 päihitti kilpailijansa tehossa ja esimerkiksi liitäntöjen määrässä, se ei kuitenkaan pärjää kilpailijoidensa ohuimmalle tarjonnalle tai kaikkien Ultrabookien äidille MacBook Airille.

Dramaattisen videon perusteella Spectre saattaa olla HP:n vastaus ohuuskilpailuun, sillä videolla nähtävä kiiltäväpintainen läpyskä on tosiaan ohut. Paljon muuta video ei laitteesta paljasta, mutta lisätietoa ei tarvitse odottaa enää kauaa.Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 3. tammikuuta, 2012 16:54
Tägit
Hewlett-Packard ultrabook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • johtaja59

    Tehoissa ja liitäntöjen määrässä ei pärjännyt Applelle?
    Käsittääkseni Applessa ei ole mitään liitäntöjä ja hinta-teho-suhde on sieltä jostakin.

    3.1.2012 22:47 #1

© 2018 AfterDawn Oy