HP paljasti mystisen Spectre-nimisen Ultrabookinsa

HP paljasti mystisen Spectre-nimisen Ultrabookinsa
HP on CES-messuilla paljastanut tarkempia tietoja yhtiön aiemmin vihjailemasta uudesta premium-luokan Ultrabookista.

Envy-sarjaan kuuluva Spectre-niminen laite on näppäimistön ympäristöä lukuun ottamatta päällystetty Gorilla Glass -pinnalla ja sisuskalutkaan eivät jätä paljon toivomisen varaa. Julkaisua pohjustettiin viime viikolla mystisen tummalla ja lasipinnoista vihjailevalla videolla, joka ei juuri paljastanut yksityiskohtia.

HP:n mukaan laitteeseen on erittäin ohuiden reunusten ansiosta mahdutettu täysikokoinen 14 tuuman näyttö perinteisen 13 tuumaisen kotelon sisään. Laitteen näyttö toimii 1600x900 pikselin resoluutiolla ja HP:n mukaan värintoisto ja katselukulmat ovat perinteisiä kannettavia paremmalla tasolla, mikä viittaa ilmeisesti IPS-paneeliin näyttötekniikkana.

Laite on vain 20 mm paksuinen ja painoa on "alle 1,8 kg". Muiden Ultrabookien tapaan sisuksista löytyy Intelin toisen sukupolven Core-prosessori, enimmillään 256 gigatavun SSD-asema sekä Intelin Rapid Start -tekniikka käynnistymistä vauhdittamaan.

Ohjaus tapahtuu HP:n ImagePad-ohjaimella ja laitteen etupuolella on HD-tason nettikamera esimerkiksi Skype-puheluita varten. Premium-luokkaan pyrkivästä laitteesta löytyy läjä portteja kuten Gigabitin langallinen Ethernet, USB 3.0, HDMI sekä myös Mini DisplayPort -liitäntä.

Lisäksi HP tarjoaa ostajille laajennetun takuun, joka puitteissa vikaantuneet osat luvataan vaihtaa seuraavan päivän aikana.

Premium-imago ei tule halvaksi, sillä HP:n ENVY 14 Spectren hinnaksi julkaisun yhteydessä kerrotaan 1400 dollaria. Laite tulee myyntiin Amerikan markkinoille jo helmikuun alussa ja Euroopan julkaisu tapahtuu maaliskuussa.Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 10. tammikuuta, 2012 16:50
Tägit
Hewlett-Packard HP HP Envy 14 Spectre
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • Ranvier

  Muuten vaikuttaa kovinkin herkulliselta, mutta sitten kun kuvasta huomasin koneessa lukevan beats audio, niin kiinnostus jysähti kuin seinään.

  10.1.2012 17:03 #1

 • Ibanez90

  Originally posted by Ranvier: Muuten vaikuttaa kovinkin herkulliselta, mutta sitten kun kuvasta huomasin koneessa lukevan beats audio, niin kiinnostus jysähti kuin seinään. Minkä takia tuo sai kiinnostuksen katoamaan?

  10.1.2012 20:01 #2

 • Ranvier

  Originally posted by Ibanez90: Originally posted by Ranvier: Muuten vaikuttaa kovinkin herkulliselta, mutta sitten kun kuvasta huomasin koneessa lukevan beats audio, niin kiinnostus jysähti kuin seinään. Minkä takia tuo sai kiinnostuksen katoamaan? Se toimii vain ja ainoastaan bassopainotteisessa musiikissa. Sillä ei oikeen minkäänlaista muuta musiikkia kuunnella ku sitä räppiä ja jumputusta.

  10.1.2012 20:34 #3

 • samarit1

  Aina voi hommata kuulokkeet tai kajarit ja ulkosen äänikortin?

  Apple hater.

  10.1.2012 21:06 #4

 • Tnoi

  Muuten vaikuttaa kovinkin herkulliselta, mutta sitten kun kuvasta huomasin koneessa lukevan HP, niin kiinnostus jysähti kuin seinään.

  10.1.2012 21:08 #5

© 2018 AfterDawn Oy