Razer yhdistää tattiohjaimet pelitablettiin

Razer yhdistää tattiohjaimet pelitablettiin
Tablettien suorituskyky alkaa hiljalleen nousta sellaiselle tasolle, että ne kelpaavat graafisesti näyttävien ja vaativien pelien pelaamiseen. Kaikkien pelien pelaaminen niillä ei kuitenkaan tuota kovin suurta nautintoa, sillä liikkeentunnistuksella ja kosketusnäytöllä ei pötkitä pitkälle.

Oheislaitevalmistaja Razer onkin esitellyt CES-messuilla konseptia, joka tuo helpotusta esimerkiksi räiskintäpelien pelaamiseen isonäyttöisellä mobiililaitteella.

Project Fionaksi kutsuttu pelitabletti perustuu Intelin Core i7 -suorittimeen ja siinä on tabletin näytön lisäksi sivuilla kaksi ohjainta. Tarkoituksena on mahdollistaa raskaiden PC-pelien peluu hyvällä raudalla ja helpottaa itse pelaamista analogisilla tattiohjaimilla ja näppäimillä.

Kyseessä on kuitenkin pelkkä konsepti, joten saatavuus- tai hintatietoja ei annettu. Razer kuitenkin antoi ymmärtää, että Project Fiona on siirtymässä tuotantoon.

Konseptin ulkonäöstä voi olla montaa mieltä. Esteettisesti kauniimpi ratkaisu olisi ollut integroida ohjaimet tabletin kehyksiin.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2012 14:04
Tägit
Razer tabletit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • Ranvier

  Aika epäkäytännöllinen, jos noita tatteja ei saa tosta irti.

  11.1.2012 14:38 #1

 • Tnoi

  Originally posted by Ranvier: Aika epäkäytännöllinen, jos noita tatteja ei saa tosta irti. Luulisi että saa. Se on varmaan juuri syy miksi ne on tuolleen rumasti irrallaan sen sijaan että olisivat kehyksiin upotettuna.

  11.1.2012 15:39 #2

 • Ranvier

  Originally posted by Tnoi: Originally posted by Ranvier: Aika epäkäytännöllinen, jos noita tatteja ei saa tosta irti. Luulisi että saa. Se on varmaan juuri syy miksi ne on tuolleen rumasti irrallaan sen sijaan että olisivat kehyksiin upotettuna. http://v2.fi/uutiset/pelit/15196/Razeri...ikoneen-ja-PCn/ kyllä ne näyttäis siinä ihan kiinteästi kiinni olevan.

  11.1.2012 16:15 #3

 • Tnoi

  Originally posted by Ranvier:
  http://v2.fi/uutiset/pelit/15196/Razeri...ikoneen-ja-PCn/ kyllä ne näyttäis siinä ihan kiinteästi kiinni olevan.
  aika fail vehje siinä tapauksessa

  11.1.2012 17:31 #4

 • Ranvier

  http://www.razerzone.com/projectfiona/image_gallery tuolla vähä parempia kuvia.

  11.1.2012 20:11 #5

© 2018 AfterDawn Oy