Microsoft korvaa Hotmailin Outlook.comilla

Microsoft korvaa Hotmailin Outlook.comilla
Microsoftin sekava ja mainostäyteinen Hotmail-sähköposti on ilmeisesti tullut tiensä päähän, sillä Microsoft on vastikään julkaissut uuden Outlook.com -sähköpostin, joka uudistaa ilmettä enemmän Windows 8:aan ja Metroon sopivaksi.

Microsoft on julkaissut preview-version Outlook.comista. Vanha Hotmail jää vielä toistaiseksi käyttöön, mutta Outlook.com tuo mukanaan tukun uusia ominaisuuksia, ja vanhat Hotmail-käyttäjät voivat päivittää tilinsä uuteen Outlookiin helposti.




Ulkoasun uusimisen lisäksi Microsoft on muuttanut viestien ryhmitystä ja esitystapaa loogisemmaksi, ja integroinut Skype-videopuhelut Outlookiin. Myös yhteystietojen hallinta on entistä helpompaa, ja niitä saa haettua muun muassa Twitter, Facebook, Gmail, LinkedIn -tileiltä.



Kirjoittaja: Panu Roivas @ 1. elokuuta, 2012 17:25
Tägit
Microsoft Hotmail Outlook.com
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 6 kommenttia
  • Vilperi13

    No voihan ***** jos poistavat kokonaan Hotmailin....Vihaan Outlookia ylikaiken ja mitenköhän käy nettisivuille jossa käyttäjätili on yhdistetty Hotmailiin?Siis jos päivittää Outlookiin.

    1.8.2012 19:45 #1

  • -AfterLife-

    Originally posted by Vilperi13: No voihan ***** jos poistavat kokonaan Hotmailin....Vihaan Outlookia ylikaiken ja mitenköhän käy nettisivuille jossa käyttäjätili on yhdistetty Hotmailiin?Siis jos päivittää Outlookiin. Samaa mieltä oon myös.
    Outlook on sanonko mistä.

    1.8.2012 20:17 #2

  • figo10

    minusta outlook on hyvä softa. Harvinaista kyllä MS:n softaksi. Ei kaatuile ja toimii vuoren varmasti ainakin omassa käytössä. Myös säätö mahdollisuudet hyvät ja ulkoasu ihan ok. Toki hirveän montaa softaa en ole kokeillut, mutta ainakin thunderbirdin voittaa omasta mielestä ja MS:n muut softat (live ja mitäköhän ne muut vanhat oli).

    Mutta toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä. ;D

    1.8.2012 20:43 #3

  • Pihlis12

    Onkos nyt kukaan teistä valittajista edes mennyt tonne outlook.com:iin ja katsonut miltä se näyttää?

    1.8.2012 21:21 #4

  • DragoonJ

    Uusi tyyli mukailee Windows 8 Metrokäyttöliittymää. Itse pidän, sillä se on selkeämpi kuin tuo vanha hotmail/live käyttöliittymä.

    Kauhukuormaaja

    1.8.2012 21:33 #5

  • UhmE

    Ite en pysty ainakaa OPERA selaimella klikkaa mitään saapunutta postia auki saati mitään painiketta? en sitten ole varma onko mulla joku jännä asetus selaimesta päällä...

    Muilla selaimilla kyll toimii täydellisesti ja muutenkin siisti ulkoasu jne :)

    edit2; Joo nytten toimii myös operalla! :)))

    2.8.2012 01:55 #6

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud