Windows 8 saa oman testausohjelmistonsa

Windows 8 saa oman testausohjelmistonsa
Microsoft tarjoaa jo Windowsin käyttäjille Windows Experience Index -testiä järjestelmän suorituskyvyn testaamiseen, mutta Windows 8:n myötä tulossa on myös kehittyneempi Windows Assessment Console.

Toistaiseksi kehitysvaiheessa oleva Windows Assessment Console tarjoaa kattavammat testimahdollisuudet järjestelmän suorituskyvyn mittaukseen. Graafisen Windows Assessment Consolen kautta tarjolla on iso kasa testejä alkaen käynnistysnopeuden mittauksesta energiatehokkuuden testaukseen.




Microsoft on tarjonnut testausohjelmistoja jo Vistasta lähtien, mutta nämä ovat olleet enimmäkseen OEM-valmistajille suunnattuja, ja vasta Windows 8:n myötä kattavammat testiohjelmistot julkaistaan yleisempään käyttööön. Toistaiseksi Windows Assessment Consolen kehitysversio on saatavilla vain MSDN:n kautta, mutta sen pitäisi ilmeisesti tulla tarjolle muille käyttäjille Windows 8:n julkaisun myötä. Ohjelmistosta tulee myös Windows 7 SP1 -versio.




Kirjoittaja: Panu Roivas @ 13. elokuuta, 2012 22:44
Tägit
Windows 8 suorituskyky testausohjelmisto PCMark
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 3 kommenttia
  • Lumikki

    Siis uutinen siitä että Windows saa Pinging. Ei voi kuin nauraa, on se sen verran vanha asia eli ping on ollut käyttiksissä vaikka kuinka kauan. Mutta heti kun se näkyy graafisesssa käyttöliittymässä vaihtoehtona niin sitä siten ihmetellään.

    14.8.2012 08:08 #1

  • Raattis

    Originally posted by Lumikki: Siis uutinen siitä että Windows saa Pinging. Ei voi kuin nauraa, on se sen verran vanha asia eli ping on ollut käyttiksissä vaikka kuinka kauan. Mutta heti kun se näkyy graafisesssa käyttöliittymässä vaihtoehtona niin sitä siten ihmetellään.
    Luitko edes uutista, vai katoitko vaan kuvan?

    14.8.2012 09:14 #2

  • Lumikki

    Luin uutisen sekä katsoin kuvan. Kommenttisi ei vaikuttanut mitenkään asiaan.
    Jokainen tulkitsee asioita miten haluaa siitä informaatiosta jota annetaan.

    14.8.2012 14:49 #3

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud