Asus julkaisi Nexus 7:n isommalla muistilla - 3G-versio loppuvuodesta

Asus julkaisi Nexus 7:n isommalla muistilla - 3G-versio loppuvuodesta
Uusi isommalla 32 gigatavun muistilla varustettu Nexus 7 -versio saapuu Suomessa myyntiin ensi viikon loppupuolella. Uusi versio tulee käytännössä korvaamaan edellisen 16 gigatavun mallin samassa hintaluokassa, mutta ainakin aluksi kyseessä on Asuksen mukaan rajoitettu erä, jota ei välttämättä riitä kaikille.

Vaikka 16 gigatavun mallin on tarkoitus poistua markkinoilta samalla kun uudempi malli lanseerataan, osalla jälleenmyyjistä saattaa olla molempia malleja myynnissä samanaikaisesti. Asus ei ota kantaa vanhemman mallin hintaan, vaan mahdolliset alennukset jäävät jälleenmyyjien päätettäviksi.




Samalla kun Google ilmoitti Nexus 7:n muistimäärän kasvattamisesta, yhtiö kertoi lanseeraavansa myös 3G-yhteyksillä varustetun version tabletista. Suomeen 3G-versiota saadaan vasta myöhemmin, mutta ainakin Verkkokauppa.com tarjoaa laitetta jo ennakkotilattavaksi 329,90 euron hintaan.

Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 9. marraskuuta, 2012 11:09
Tägit
Asus 3G Google Nexus 7
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • MrC00L

    Eikö olisi aika panostaa jo LTE / 4G:hen?. 3G on jo aikansa elänyt ja jää pahasti jalkoihin uusiin yhteyksien nopeuteen nähden

    9.11.2012 12:43 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud