Toshibalta kova kilpailija Retina-MacBookille

Toshibalta kova kilpailija Retina-MacBookille
Toshiba on tänään kertonut tuovansa markkinoille uuden ultrabookin, joka kilpailee korkealla resoluutiollaan Retina-näytöllä varustetun MacBook Pron sekä Google Pixelin kanssa.

KIRAbook-nimeä kantava Toshiban kannettava on varustettu 13,3 tuuman näytöllä, jonka resoluutio on 2650x1440. Saataville tulee myös kosketusnäytöllinen versio. Laitten sisuksista löytyy 256 gigatavun SSD-levy, 8 gigaa muistia sekä joko Intelin Core i5 tai i7 -suoritin.




AZ91-alumiiniseoksesta valmistettu kuori on Toshiban mukaan selvästi kestävämpi kuin alumiini silti erittäin kevyt. Painoa 1,78 senttimetrin paksuiselle laitteelle kertyykin vain noin 1,18 kiloa. Kooltaan KIRAbook on hieman ohuempi ja merkittävästi kevyempi kuin 13-tuumainen MacBook Pro Retina-näytöllä.

KIRAbookia tullaan myymään kolmella eri kokoonpanolla, joissa vaihtelee ainakin suoritin. Suositellun jälleenmyyntihinnan vaihteluväli on $1599,99 - $1999,99. Suomen hintoja ei kerrottu. Laitteiden ennakkotilaukset alkavat ensi kuun 3. päivä ja myyntiin KIRAbook saapuu 12. päivä.

Toistaiseksi Toshiba ei ole julkaissut kuvia laitteesta, mutta lisäämme niitä heti kun sellaisia saadaan.

Kirjoittaja: Matti Robinson @ 17. huhtikuuta, 2013 15:26
Tägit
Toshiba ultrabook KIRAbook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud