Wall Street -huhut: Apple etsii uutta toimitusjohtajaa

Wall Street -huhut: Apple etsii uutta toimitusjohtajaa
Applen viime syksyn johtajamuutokset voivat saada jatkoa. Wall Streetillä liikkuvien huhujen mukaan IT-jätti olisi etsimässä uutta toimitusjohtajaa Tim Cookin tilalle.

Forbesin raportoima tieto on peräisin lähteiltä, jotka ovat lähellä muutamaa Applen johtajaa. Lehti ei kuitenkaan usko tietoihin niin vankasti, että uskaltaisi jutussaan suoraan väittää, että uusi toimitusjohtaja on haussa. Sen sijaan lukija heitetään juttuun sisään epävarmuutta huokuvalla kysymyksellä. Applen osakkeen arvo on pudonnut yli 700 dollarin huipustaan 390 dollariin (–45 %). Applen suurimmat omistajat ovat saattaneet pelästyä laskua ja esittäneet toimitusjohtajan vaihtoa.




Steve Jobsin suuriin saappaisiin hypänneeltä Cookilta odotetaan nyt suurta tuotejulkistusta, joka saisi markkinat jälleen sekaisin ja saisi osakekurssin hypen saattelemana nousuun. Apple on ollut alkuvuoden ajan hyvin hiljaa. Yhtiöltä ei ole nähty uusia isoja laitteistopäivityksiä, vaikka Apple on yleensä esitellyt uuden iPadin keväällä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. huhtikuuta, 2013 12:26
Tägit
Apple Steve Jobs Tim Cook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • maario

    Appleen kannattaa hakea uusi luova johtaja. Nyt pitäisi saada ulos jotan samaa kuin InterestMachine™. Toimitusjohtaja on juoksupoika, luova johtaja määrää marssin tahdin ja suunnan. Kuin Jobs aikanaan.

    http://interestmachine.wordpress.com/

    Applen pitäisi tietää, mitä tulee iPhonen jälkeen.

    "What comes after iPhone" (PDF)

    22.4.2013 16:06 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud