Western Digital varoittaa tietojen häviämisestä OS X Mavericksilla

Western Digital varoittaa tietojen häviämisestä OS X Mavericksilla
Kiintolevyvalmistaja Western Digital on varoittanut asiakkaitaan mahdollisista tietojen häviämisistä, joita voi tapahtua jos sen ulkoisia kiintolevyjä käyttää Mavericksiin päivitetyllä Macillä. Ongelman syy on tutkinnan alla.

Western Digital suosittelee joko OS X:n päivityksen lykkäämistä tai WD Drive Manager -, WD Raid Manager- ja WD SmartWare -ohjelmien poistamista järjestelmästä ennen tietokoneen päivitystä. Jos päivitys on ehditty jo asentaa, niin WD suosittelee ohjelmien poistoa ja tietokoneen käynnistämistä uudelleen. Yhtiö on poistanut edellä mainitut ohjelmat verkkosivuiltaan tutkinnan ajaksi.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. marraskuuta, 2013 12:36
Tägit
Apple Western Digital OS X Mavericks
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud