Razer esitteli Project Christinen: Helposti päivitettävä pöytäkone

Razer esitteli Project Christinen: Helposti päivitettävä pöytäkone
Razer on esitellyt CES-messuilla uutta tietokonekonseptia, jota se kutsuu Project Christineksi. Yhtiö odottaa nyt millä tavoin pelaajat reagoivat konseptiin ja päättää sen jälkeen näytetäänko Christinen kaupallistamiselle vihreää valoa.

Monille on syntynyt kammo piirilevyjä, kondensaattoreita ja kaapeleita kohtaan, minkä takia he eivät halua rakentaa omia pelikoneitaan. Razer yrittää Christinellä tarjota kustomoitavan tietokoneen helposti lähestyttävässä muodossa, jossa osien päivittäminen ei ole sen vaikeampaa kuin kirjan laittaminen hyllyyn.

Razerin konseptissa komponenttien jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu vesijäähdytys. Yhtiö ei ole vielä suunnitellut aikooko se pitää moduulit omana yksinoikeutenaan vai antaisiko se kolmansille osapuolille mahdollisuuden tuoda tarjolle Christinen kanssa yhteensopivia osia. Lisää tietoa Christinestä löytyy Razerin verkkosivuilta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. tammikuuta, 2014 13:46
Tägit
Razer Project Christine
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  "Monille on syntynyt kammo piirilevyjä, kondensaattoreita ja kaapeleita kohtaan"

  Minulle sen sijaan on syntynyt kammo Razerin hinnoittelua kohtaan.

  - Asus Maximus IV Extreme - Core i7-2600k @ ~4.5G - Asus GTX 680 2xSLI
  - 16GB G.Skill RipjawsX - Kingston HyperX SSD 120GB - Corsair AX 850
  - Corsair Obsidian 800D - Asus Xonar Essence STX - All Water cooled
  + Lenovo ThinkPad T500 + QNAP TS-419P II

  - Jos takuut loppuu, käytä voimaa.

  8.1.2014 16:32 #1

 • syrtek66

  Quote:Yhtiö odottaa nyt millä tavoin pelaajat reagoivat konseptiin ja päättää sen jälkeen näytetäänko Christinen kaupallistamiselle vihreää valoa.
  Shut up, take my money ...

  Jos Razer ei vie eteenpäin niin joku varmasti. Tuo olisi tyylikas sisustuselementti laatikoiden sijasta. Mielenkiintoista noissa kuvissa ja videoissa on noiden komponentteiden runsas määrä.  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

  8.1.2014 22:45 #2

 • Lauzi

  Tämä + Steam Machine konsepti = Vaivattomasti parin kolmen vuoden välein päivitettävä konsoli.

  8.1.2014 23:19 #3

 • Kaakatus

  http://www.audiostream.com/images/32712naim2.jpg

  Naim harrastajat saisivat viimein settiin sopivan htpc:n. Tyylikäs kokonaisuus kieltämättä.

  9.1.2014 07:44 #4

 • Bodomed

  Kyllä kiitos... Itse en ainakaan enään jaksais rakentaa PC:tä uudestaan. Mielummin ottaisin jonkun "yksinkertaisen" ratkaisun. Josta tarvis päivittää vaan esim näyttis 3v välein. Sit kun vielä sais tuon steam os:llä ja xboxin padillä. Niin i äm sold... :D Vois heittää lopullisesti hyvästit M$:n softalle pöytäkoneissa.


  9.1.2014 16:44 #5

 • Zimzin

  Mitä tämä CES toi PC-pelaajille:
  -Project Christine
  -Steamboxit
  -Monenlaiset langatonta tekniikkaa ja streamausta hyödyntävät järjestelmät

  Mitä tästä saadaan: Mac/windows/Linux-työpiste tai kotitoimisto ja SteamOS-pohjainen viihdekeskus (netflixit yms. Steamboxille niin ei tartte mitään BR-soittimia) olkkariin, kaikki yhdessä helposti päivitettävässä siistissä pakkauksessa. Siihen vielä älypuhelimella/2in1-laitteella etäohjaus tai eleohjausta niin avot.
  Elämme hienoa aikaa. Pöytäkoneiden renesanssi on nurkan takana!

  Asus Z87I-Pro|Powercolor Radeon 7950|I5 4670K|RAM:2x4gb @ 1600mHz|650w Seasonic G-series|1tb HDD+128gb SSD|Bitfenix Prodigy mITX-kotelo|

  10.1.2014 13:50 #6

© 2018 AfterDawn Oy