Microsoft esitteli vaihtoehdon läppärille: Surface Pro 3

Microsoft esitteli vaihtoehdon läppärille: Surface Pro 3
Microsoft järjesti tänään New Yorkissa Surface-aiheisen julkistustilaisuuden, jossa ohjelmistojätti esitteli tablet-mallistonsa kolmatta sukupolvea. Ensimmäiset Surfacet nähtiin kesällä 2012 ja toisen sukupolven laitteet tulivat julki viime syksynä.

Sisällön luontiin ja kulutukseen tarkoitettu Surface Pro 3 -tabletti on suunniteltu korvaamaan kannettavat tietokoneet. Surface Pro 3:n peruskonsepti ei ole siis muuttunut aiemmasta mihinkään, mutta sitä on parannettu eri tavoin. Moniasentoisen kickstandin avulla 800 grammaa painavan Surface Pro 3:n voi asettaa pöydälle portaattomasti eri kulmiin.




Surface Pro 3:ssa on 3:2-kuvasuhteen 12-tuumainen näyttö, jonka resoluutio on 2160 x 1440 pikseliä. Microsoftin mukaan 9,1 millimetriä paksu tabletti on ohuin Intelin Core-suorittimeen perustuva laite. Suoritinta jäädyttää uusi tuuletin, joka on ohjelmistojätin mukaan 30 prosenttia suorituskykyisempi kuin muut markkinoilla olevat vaihtoehdot.

Surface Pro 3 tulee saataville kolmella eri prosessorivaihtoehdolla: Core i3:lla, Core i5:llä ja Core i7:llä. Laitteen hinnat alkavat 799 dollarista (Core i3, 4 GB keskusmuistai ja 64 GB tallennustilaa).

Samassa tilaisuudessa Microsoft esitteli uudelle tabletilleen kynän, jonka avulla voi tehdä näppärästi muistiinpanoja. Surface Penistä löytyy painike, jonka avulla tabletin voi herättää nopeita muistiinpanoja varten.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. toukokuuta, 2014 9:00
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Windows 8.1 Microsoft Surface 3 Microsoft Surface Mini Microsoft Surface Pro 3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud