Uusi piiri madaltaa kynnystä siirtyä langattomaan lataukseen

Uusi piiri madaltaa kynnystä siirtyä langattomaan lataukseen
Langatonta latausta tukevia puhelimia on parin viime vuoden aikana muutamia, mutta teknologia ei ole lähtenyt vieläkään kunnolla yleistymään. Kenties suurimpana esteenä on ollut se, ettei alalla ole yhtä stardardia tekniikkaa, jolla laitteiden langaton lataus voitaisiin toteuttaa. Sen sijaan markkinoilta löytyy kolme toistensa kanssa kilpailevaa ja epäyhteensopivaa menetelmää: Qi, PMA ja Rezence.

Helpotusta ongelmaan on kuitenkin luvassa, sillä Broadcomin uusi BCM59350-virranhallintayksikkö tukee kaikkia kolmea edellä mainittua standardia, jolloin langatonta latausta tukevaa puhelinta voi ladata periaatteessa millä tahansa latausalustalla. Sirun etuihin kuuluu sekin, että sillä voidaan puskea akulle tehoa korkeintaan 7,5 wattia, mikä on enemmän kuin tavallisilla latureilla. Tämän pitäisi pienentää akun lataukseen kuluvaa aikaa.




Broadcom ei paljastanut koska markkinoilla nähdään uutta sirua hyödyntäviä tuotteita, mutta ensimmäiset näytetoimitukset on lähetetty valikoiduille yhteistyökumppaneille.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. toukokuuta, 2014 20:00
Tägit
langaton lataus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud