Suomalainen Futuremark myytiin Yhdysvaltoihin

Suomalainen Futuremark myytiin Yhdysvaltoihin
Yhdysvaltalainen turvallisuuskonsultointiin ja -sertfiointiin keskittynyt UL (Underwriters Laboratories) on ostanut tietokoneiden- ja mobiililaitteiden testausohjelmistoja kehittävän suomalaisen Futuremarkin. Yrityskaupalla UL laajentuu ohjelmistokehitykseen sekä kasvattaa liiketoimintaansa suorituskykymittaukseen.

UL:n kuluttajateknologiaryhmän johtaja Stephen Kirk näkee esineiden välisestä kommunikoinnista tulevan tärkeä osa elektroniikkateollisuutta. Tuotteiden suorituskyvyn mittaamisesta tulee näin ollen alati tärkeämpää ja sillä nähdään olevan myös yhteyksiä tuoteturvallisuuteen. Futuremark on keskeisessä osassa UL:n strategiassa rakentaa uusi liiketoiminta-alue tulevaisuuden tarpeita varten.

Vuonna 1997 perustetun Futuremarkin kaikki 39 työntekijää siirtyivät UL:lle lokakuun lopulla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. marraskuuta, 2014 12:34
Tägit
Futuremark 3DMark 11 3DMark11 3DMark Vantage 3DMark for Windows 8 3DMark for Android testausohjelmisto 3DMark
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • hannibal_pjv

    Ja kenkää tulee saamaan 6 kuukauden kuluessa...

    4.11.2014 19:09 #1

© 2019 AfterDawn Oy