Western Digital esittelee 4 teratavun hybridikiintolevyä uudella SATA Express -liitännällä

Western Digital esittelee 4 teratavun hybridikiintolevyä uudella SATA Express -liitännällä
Western Digital esittelee Las Vegasissa CES-messsujen alla järjestettävässä Storage Visions 2015 -tapahtumassa uusia SATA Express -liitännällä toimivia hybridikiintolevyjä, jotka yhdistävät SSD:n ja perinteisen kiekkolevyn edut.

WD demoaa Storage Visions 2015 -tapahtumassa kahta SATA Express -hybridilevyä yhdessä emolevypartneri ASRockin ja Gigabyten kanssa. Demon tarkoituksena on esitellä uuden SATA Express -liitännän toimivuutta. Uutta liitäntää voidaan hyödyntää esimerkiksi WD:n uudella 4 teratavun hybridikiintolevyllä, jossa on maksimissaan 128 gigatavun SSD-osio. Hybridilevy pitää eniten käytetyn datan SSD-muistissa nopeaa käyttöä varten, ja käyttäjälle levy näkyy vain yhtenä osiona.

Testeissä 64 gigatavun SSD-välimuistilla varustettu hybridilevy saavutti 4459 pistettä PCMark 8 -testissä. ASRockin emolevyllä demottiin myös lähes 10 Gbps nopeudella toimivaa RAID-lomitusta kahden prototyyppilevyn voimin. Gigabyten emolevyllä vuorostaan esiteltiin kiintolevyjen nopeuttta pelikäytössä. Toistaiseksi SATA Express toimii emolevyillä erillisten piirien avustuksella, mutta Intel tukee jatkossa SATA Expressiä natiivisti Skylake-suorittimien ja 100-series piirisarjan myötä.

Kirjoittaja: Panu Roivas @ 4. tammikuuta, 2015 14:28
Tägit
SSD Western Digital hybridikiintolevy SATA Express CES 2015
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • hannibal_pjv

    128 gigan ssd cache... no vihdoin alkavat lukemat olemaan järkevissä mitoissa! Jo tuo 64 gigaa on jo ihan ok.
    Testeihin! Olisi myös kiva tietää miten käy levylle kun tuo ssd osio leviää... jatkaako toimintaa ilman ssd:tä vai onko kyseessä kallis verkon paino.
    Testeihin tuo kun aletaan Suomessakin saada kaupoista.

    5.1.2015 11:37 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud