Microsoft kuoppaa Windows RT:n – Windows 10 -päivitystä ei ole tulossa

Microsoft kuoppaa Windows RT:n – Windows 10 -päivitystä ei ole tulossa
Microsoft ilmoitti päivittävänsä Windows 7- ja 8.1-tietokoneet Windows 10:een ilmaiseksi uuden käyttöjärjestelmän ensimmäisen saatavuusvuoden ajan. Windows RT:n kohtalosta Microsoft ei puhunut lehdistötilaisuudessaan mitään.

Kuten eilen jo ilmeni, ei Windows RT tule saamaan ilmaista Windows 10 -päivitystä. Windows RT -pohjaisia laitteita ei julkaistu koskaan erityisen paljoa, mutta uutinen on silti ikävä jos on sattunut ostamaan ARM-pohjaisen Surface- tai Lumia 2520 -tabletin.




Surface Pro -malliston tietokoneet saavat Windows 10 -päivityksen.

Aikoinaan Windows Phone 7.5 jäi myös vaille Windows Phone 8 -päivitystä, mutta vanhoille Lumioille Microsoft tarjosi Windows Phone 7.8 -korvikepäivityksen, joka sisälsi muutamia uuden käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. Samankaltainen temppu ollaan tekemässä myös Surfacen ARM-versioiden kohdalla: vaikka Windows 10:tä ei niille julkaistakaan, niin niille on tulossa Windows 10:n ominaisuuksia sisältävä korvikepäivitys.

Microsoftin kommenteista ei oikein selvinnyt tuleeko korvikepäivitys myös muiden Windows RT -tablettien saataville, kuten vaikkapa Lumia 2520:lle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. tammikuuta, 2015 9:20
Tägit
Microsoft Windows RT Microsoft Surface Microsoft Surface RT Nokia Lumia Microsoft Surface 2 Microsoft Surface Pro 2 Microsoft Surface 3 Microsoft Surface Pro 3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud