Nvidia julkisti Shield-pelikonsolin

Nvidia julkisti Shield-pelikonsolin
Pienten Android-pelikonsoleiden villitys tuli ja meni, mutta Nvidia näyttää edelleen uskovan Androidista löytyvän potentiaalia pelaamiseenkin. Grafiikkajätti esitteli nimittäin GDC-tapahtumassa uuden Android TV -pohjaisen Shield-pelikonsolin.

Toukokuussa 199 dollarin hintaan myyntiin tuleva Shield-pelikonsoli kätkee sisälleen vuoden alussa esitellyn Tegra X1 -järjestelmäpiirin, jonka ansiosta konsoli kykenee toistamaan 4K-videota 60 FPS:n kuvataajuudella. Sisäistä tallennustilaa konsolissa on 16 gigatavua, mutta sitä voi laajentaa helposti muistikorttien avulla. Shieldiin voidaan kytkeä korkeintaan neljä ohjainta.




Graafisessa suorituskyvyssä Shield ei pärjää PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle, mutta uusimpia kolmen A:n pelejä Android TV -konsolilla voi pelata Nvidian GRID-pilvipelipalvun kautta. Palvelun valikoimista löytyy muun muassa Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Resident Evil: Revelations 2, The Witcher 3: Wild Hunt ja Crysis 3. Pelaamiseen 720p-resoluutiolla vaaditaan vaaditaan vähintään 5 Mbps:n yhteys (Full HD -resoluutiolla pelaaminen edellyttää vähintään 15 Mbps:n yhteyttä).



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. maaliskuuta, 2015 9:10
Tägit
Android NVIDIA Nvidia Shield Nvidia Grid Android TV Nvidia Tegra X1
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • power_age

    Onkohan tuo lippulaiva malli josta tulee inan hitaampi n. 80,00 € jossa on kunnon muisti kikkailut tehty, niin että ehkä alkuvuodesta julkaistavat pelit pyörii riittävällä nopeudella, kun kuvan laatu näytöllä muistuttaa jotakin minecraft tyyliä.

    Vai onko tämä se lippulaiva, kukkulan kuningas vielä saapumatta.

    4.3.2015 15:30 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud