Haaste NSA:lle: Yrittäkää murtautua tähän uutuustablettiin

Haaste NSA:lle: Yrittäkää murtautua tähän uutuustablettiin
BlackBerry on tehnyt paluun taulutietokonemarkkinoille uuden tietoturva edellä kehitetyn SecuTabletin myötä. Laite on luotu yhteistyössä IBM:n ja Samsungin kanssa: kyse on käytännössä Samsungin 10,5 tuuman Galaxy Tab S:stä, johon on lisätty BlackBerryn ja IBM:n tietoturvaosaamista.

SecuTabletin tietoturvaa on parannettu BlackBerryn omistukseen kuuluvan Secusmartin kehittämällä salausratkaisulla, joka pitää huolen siitä, ettei kukaan pääse käsiksi tabletilla käytävään viestiliikenteeseen. Saksalaiset ja kanadalaiset viranomaiset käyttävät jo nyt Secusmartin salausta vakoilulta suojautumiseen.




IBM:ltä hankitun ohjelmiston avulla tabletti erottelee asennetut henkilökohtaiset ja työkäyttöön tarkoitetut sovellukset omiin hiekkalaatikkoihin, jolloin henkilökohtaisten sovellusten kautta ujuttautuneet haittaohjelmat eivät pääse käsiksi työpuolen arkaluontoisiin tietoihin.

Tietoturvasta joutuu kuitenkin maksamaan: SecuTabletin hinta on Wall Street Journalin mukaan asetettu noin 2380 dollariin. Se ei siis kilpaile samoilla vesillä iPadin ja Galaxy-tablettien kanssa.



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. maaliskuuta, 2015 10:56
Tägit
Samsung Android BlackBerry tietoturva tietoturva-aukko IBM BlackBerry PlayBook Blackberry 10 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Samsung Galaxy Tab S SecuSmart
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 2 kommenttia
  • hannibal_pjv

    Jaha... Halpaa kuin saippua!

    15.3.2015 19:31 #1

  • mcmopo

    Aikalailla samalla hinnalla varustettu kuin Panasonicin iskun ja vedenkestävät tabletit, jotka on aika laajalla käytössä myös suomessa. Eli isoimmille firmoille varmasti kohtalaisen kannattava ostos mutta kuluttajat voi kyllä unohtaa.

    Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

    15.3.2015 22:18 #2

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud