Nvidialta ja AMD:ltä uudet näytönohjainajurit

Nvidialta ja AMD:ltä uudet näytönohjainajurit
Battlefield Hardlinen sekä AMD:n uusien FreeSync-näyttöjen myötä molemmilta valmistajilta on tullut ulos uudet ajuripäivitykset.

Nvidian 347.88 Game Ready WHQL -ajurit tuovat mukanaan tuen Titan X -näytönohjaimelle, ja nimensä mukaisesti Game Ready -ajurit pitäisivät olla optimaaliset vasta julkaistulle Battlefield Hardline -pelille. Mukana ajureissa on myös päivityksiä SLI-profiileihin peleissä Life is Strange, Trine 3, Medieval Engineers ja Zombie Army Trilogy. Täysi lista muutoksista Nvidian Release Notes PDF:ssä. Latauslinkki löytyy kätevästi myös Download.fi -palvelustamme.




Myös AMD on julkaissut uudet ajurit Catalyst 15.3 Betan muodossa. Uudet ajurit tuovat odotetun tuen FreeSync-näytöille, joita on jo ehditty arvostella useilla ulkomaisilla sivustoilla. Toistaiseksi FreeSync toimii vain yhden GPU:n ja yhden näytön kokoonpanoilla, eli CrossFire- ja Eyefinity-tuki on vielä toistaiseksi tekeillä.

FreeSyncin lisäksi ajurit tukevat Battlefield Hardlinea, ja mukana on kasa CF-profiileja peleille. AMD suunnittelee ilmeisesti myös PLP-Eyefinityn tukemista jatkossa, ja näiden ajurien myötä uusinta Tonga-piiriä käyttävä Radeon R9 285 -näytönohjain saa ensimmäisenä tuen ns. Mixed Rotation Eyefinity -tilalle. Täysi lista muutoksista sekä latauslinkit AMD:n sivuilla.



Kirjoittaja: Panu Roivas @ 22. maaliskuuta, 2015 21:07
Tägit
näytönohjain ajurit AMD Radeon NVIDIA GeForce
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud