Asuksen uusin pelinäyttö vedettiin myynnistä Ruotsissa

Asuksen uusin pelinäyttö vedettiin myynnistä Ruotsissa
Asuksen 27-tuumainen 144 Hz IPS-näyttö MG279Q on ilmeisesti päätetty vetää pois myynnistä kun ruotsalainen SweClockers-sivusto paljasti näytön skippaavan joka kuudennen ruudunpäivityksen 144 Hz virkistystaajuudella.

Asus MG279Q on saatu myyntiin jo Ruotsissa, ja sen pitäisi olla saatavilla myös Suomessa, mutta suunnitelmat tulevat ilmeisesti muuttumaan löydetyn vian takia. Näyttö ohittaa joka kuudennen ruudunpäivityksen 144 Hz virkistystaajuudella, joten käytännössä korkeimmaksi virheettömäksi virkistystaajuudeksi jää 120 Hz.




Asuksen näyttö on ensimmäinen FreeSync-näyttö varustettuna 144 Hz IPS-paneelilla, ja se on ollut otsikoissa myös FreeSyncin toiminta-alueen osalta. FreeSync toimii Asuksen näytöllä vain 35-90 Hz toiminta-alueella. Toiminta-alueen alaraja on toistaiseksi paras mitä FreeSync-näytöillä on nähty, mutta yläraja esimerkiksi BenQ:n 144 Hz FreeSync-näytöllä on aina 144 Hz saakka. Huhujen mukaan Asuksen näyttö kuitenkin kykenee käyttämään overdrive-ominaisuutta samaan aikaan FreeSyncin kanssa, siinä missä aiemmat FreeSync-näytöt eivät ole tähän kyenneet, ja näin ollen niiden pikselivaste oli heikompi FreeSync päällä.

SweClockersin mukaan Asus aikoo vetää myynnissä olevat näytöt pois markkinoilta, ja näytölle tehdään uusi firmware-päivitys jonka pitäisi korjata vian. Toimitusten odotetaan alkavan uudestaan 3-4 viikon kuluttua, mutta nähtäväksi jää tuleeko se toteutumaan. Asuksen markkinointipäällikkö Marcus Hultin mukaan näytön jo ostaneet voivat palauttaa sen takuupalautuksen kautta, sillä käyttäjät eivät voi itse tehdä näytölle firmware-päivitystä.

Kirjoittaja: Panu Roivas @ 8. toukokuuta, 2015 19:53
Tägit
pelinäyttö 144 hz FreeSync Asus MG279Q ROG Dominator
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud