Haastaako Microsoft vihdoin MacBookit?

Haastaako Microsoft vihdoin MacBookit?
Microsoft on nykyisin paitsi ohjelmistojätti, niin myös laitevalmistaja. Kenties kautta aikain odotetuin Microsoft-laite ei kuitenkaan ole Surface-tabletti tai Lumia-puhelin, vaan kunnollinen kannettava tietokone.

Uudet huhut kertovat, että Microsoft työstääkin suurempaa Surface Prota, jolla tarkoitus on taistella esimerkiksi MacBookia vastaan. Vaikka Pro-malliston sisusta on jo nyt puhdasta PC:tä, niin nykyisen Surface Pro 3:n (kuvassa) kokoluokka on monille liian pieni esimerkiksi pidempään työkäyttöön.




Microsoftilla on tietojen mukaan tulossa julkistustilaisuus lokakuussa, josta odotetaan mm. uusia Surface-laitteita sekä niin ikään Windows 10:llä varustettuja Lumia-puhelimia. Suuremman, kenties noin 13 tuumaisen, Surface Pro 4:n lisäksi Microsoft todennäköisesti esittelee myös muun kokoisia Surface-laitteita.

Suuremman Surface Pron koosta ei kuitenkaan olla huhuissa kovinkaan varmoja. Huhuissa liikkuu kaikkia tuumakokoja kahdeksan ja viidentoista väliltä, joten jäämme odottamaan lokakuuta tai tarkempia vuotoja.

Kirjoittaja: Matti Robinson @ 27. elokuuta, 2015 20:04
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Windows 10 Microsoft Surface Pro 3 Microsoft Surface Pro 4
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • hannibal_pjv

    Eli kalliita premiumlaitteita metallikotelossa... Mikä ettei, mutta ei tavalliselle tallaajalle.
    Mutta lippulaivojakin kaivataan!

    27.8.2015 20:28 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud