Eizo julkisti ensimmäisen FreeSync-pelinäyttönsä

Eizo julkisti ensimmäisen FreeSync-pelinäyttönsä
Eizo on jo pitemmän aikaa julkaissut pelinäyttöjä, mutta on tähän asti pysytellyt poissa G-Sync/FreeSync-kilpailusta. Nyt yritys on kuitenkin julkistanut ensimmäisen Foris-mallin näytön AMD:n FreeSync-tuella.

Eizo Foris FS2735 on 27-tuumainen 2560x1440-resoluution näyttö, ja se toimii maksimissaan 144 Hz virkistystaajuudella. Laadukkaampien paneelityyppien ystävät voivat myös iloita, sillä Eizon käyttämä paneeli on IPS-tyyppiä, ja asettuu näin kilpailemaan muun muassa Asuksen MG279Q:n ja Acerin XB270HU:n kanssa nopeimman IPS-paneelien tittelistä.






Toistaiseksi ainoa FreeSync-malli vastaavilla ominaisuuksilla on Asuksen MG279Q, mutta Eizon näytön eduksi voitaneen laskea ainakin siitä löytyvä liikesumeutta vähentävä tekniikka, joka kulkee esimerkiksi G-Sync-näytöissä ULMB:n nimellä.

Uusi malli tuo mukanaan myös entistä ohuemman muotoilun, ja jalusta kattaa kaikki perussäädöt korkeudesta pivotiin. Jalustassa on myös kantokahva LAN-partyja varten. Näyttöliitäntöinä toimii DP, 2xHDMI sekä DVI-D. Mukana on myös kahden portin USB 3.0 -hubi ja audioliitännät.

Itse näytön lisäksi Eizo on myös julkistanut G-Ignition Mobile -sovelluksen, jonka avulla näytön asetuksia ja profiileja voi säätää kännykällä bluetooth-yhteyden kautta. Lisäksi näyttöön kytkettynä pelikuulokkeiden kautta saa myös kännykän äänihälytykset. G-Igintion Drive on vuorostaan Eizon pilvipalvelu näytön asetusten jakoon, ja saatavilla on myös esimerkiksi Ninjas in Pyjamas -tiimin käyttämät asetukset.

Eizo Foris FS2735 tulee myyntiin ensi talvena, ja G-Ignition Mobile tulee saataville samaan aikaan. G-Ignition drive tulee saataville syyskuun lopulla, ja toimii myös nykyisien FS2434 ja FG2421 -mallien kanssa.

Kirjoittaja: Panu Roivas @ 6. syyskuuta, 2015 20:47
Tägit
IPS-paneeli 2560x1440 144 hz FreeSync Eizo Foris FS2735
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud