Apple pienensi akkua myös iPadistä

Apple pienensi akkua myös iPadistä
Applen esittelemän uudistuneen iPhonen lisäksi omenalaitteista uudistui iPad mini, joka pintapuolisesti vaikutti varsin pieneltä uudistukselta. Erityisesti uuden iPad Pron takia laite jäikin pienemmälle huomiolle, mutta nyt on paljastunut, että iPad minissä on yksi merkittävä muutos, jonka se jakaa iPhonen kanssa.

Uudesta iPad ministä on paljastanut pienennetty akku, kertoo iPadin purkanut iFixit. Myös iPhonen kohdalla cupertinolaisjätti pienensi akkua. Applen mukaan iPad Air 2 -mallin suorituskykyä tarjoava uusi iPad mini 4 uudistunut enemmän kuin ulospäin vaikuttaa.




Raportissa huomioidaan erityisesti täysin laminoitu ja merkittävästi ohuempi näyttö sekä myös ohuempaan ulkoasuun vaikuttava pienempi akku. Akkukapasiteettia onkin pienennetty yli 20 prosenttia (6471mAh -> 5124mAh), jonka voisi luulla vaikuttavan merkittävästi myös akkukestoon – joskin energiatehokkuus on varmasti olennaisesti parantunut. Samalla myös iPad Air 2:n mukainen suorituskyky kokee kolauksen, sillä suoritin on heikompi A8 eikä Air 2:sta löytyvä A8X.

Mitä tulee korjattavuuteen, iFixitin päätelmä on kaksi pistettä kymmenestä eli on parempi jättää korjaaminen ammattilaisille.

Kirjoittaja: Matti Robinson @ 18. syyskuuta, 2015 22:18
Tägit
Apple korjattavuus iFixit Apple iPad mini 4
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud