Microsoft on myynyt loppuun uuden Surface Bookin ennakkotilaukset

Microsoft on myynyt loppuun uuden Surface Bookin ennakkotilaukset
Microsoft esitteli noin viikko sitten näkemystä yhtiön ensimmäisistä Windows 10 -laitteista. Näistä tuttuja jo vuotojen perusteella olivat Lumia-laitteet eikä uusi Surface Pro ollut yllättävä sekään. Mielenkiintoisin laitteista oli ehdottomasti uusi hybridilaite Surface Book, joka on ollut myös ennakkotilaajien suosikki.

Irroitettavalla näytöllä varustettu Windows 10 -läppäri on nyt ennakkomyyty loppuun Microsoftin verkkokaupasta, kertoo Windows Central. 13,5 tuuman ja "kuuden miljoonan pikselin" näytöllä varustettu Surface Book on tällä hetkellä ennakkotilausten ulottumattomissa, haluaisipa laitteesta mitä vai versiota.




On vaikea sanoa millaisen varaston Microsoft oli laitteelle kerännyt, mutta joka tapauksessa loppuumyynti kertoo, että onnistumisesta on kyse. Vielä on turhan varhaista sanoa, että kyseessä on hittilaite, mutta kuluttajat ovat eittämättä kiinnostuneita Surface Bookista.

Surface Bookin hinnat alkavat noin 1500 dollarista ja laitteen ensimmäinen myyntipäivä on 26. lokakuuta. Tietoa Surface Bookin Suomeen saapumisesta ei vielä ole.


Kirjoittaja: Matti Robinson @ 14. lokakuuta, 2015 18:38
Tägit
Microsoft Windows 10 Microsoft Surface Book
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud