Apple ei ole vaikuttunut Surfacesta: ei aio yhdistää iPadia ja MacBookia

Apple ei ole vaikuttunut Surfacesta: ei aio yhdistää iPadia ja MacBookia
Applen toimitusjohtaja Tim Cook on kertonut Irish Independentin haastattelussa, ettei pidä Microsoftin paljon kiinnostusta aiheuttanutta Surface-julkistusta kummoisena.

Microsoft julkaisi Surface Pro 4:n ohella myös Surface Book -laitteen, joka yhdistää entistä saumattomammin tehokkaan kannettavan ja mobiilin tabletin ominaisuuksia. Laite aiheutti Microsoftille epätyypillistä ihastelua, mutta ainakin Applen suunnalta sataa myös kritiikkiä.




Cook sanoi varsin suoraan, ettei usko Applen asiakkaiden edes haluavan yhdistettyä tablettia ja kannettavaa. Applen tavoite on sen sijaan tehdä molemmissa kategorioissa erikseen markkinoiden paras tuote. Cookin mukaan kategorioiden yhdistäminen vaatisi heti kompromissien tekoa.

Cookin mukaan Applen ratkaisu ihmisten monenlaisiin tarpeisiin on yhden kaiken yhdistävän laitteen sijasta ollut tehdä laitteen vaihtaminen ja työn jatkaminen mahdollisimman helpoksi.

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 16. marraskuuta, 2015 11:14
Tägit
Apple Macbook Apple Apple Macbook Pro Apple MacBook Air Microsoft Surface Apple iPad Microsoft Surface Book
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Vanadium

    Lieneepä niin, ettei Applea asia kiinnosta ennemminkin siitä syystä, ettei heillä ole yhteistä alustaa noille, eli he eivät temppua edes pysty tekemään, ainakaan aivan heti, vaikka haluaisivatkin. Mität tulee Microsoftiin niin kyllä heidän ongelma a1 on, ettevät heidän tuotteensa, vaikka ne mielestäni kuinka hyviä ovatkin, ole saavuttaneet sellaista maagista mediaseksikkyyttä.

    Veritas Aequitas

    23.11.2015 11:04 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud