Microsoft aloitti Surface Pro 4:n myynnin Suomessa

Microsoft aloitti Surface Pro 4:n myynnin Suomessa
Microsoft on aloittanut Surface Pro 4 -taulutietokoneen myynnin Suomessa. Aivan kuten aiemmatkin Surface Pro -mallit, uutuutta markkinoidaan läppärin korvaavana tablettina.

Kannettavista tietokoneista tuttuun tapaan Surface Pro 4:ää myydään hyvin kirjavalla varustuksella. Kaikkein edullisimmassa (1029 euroa) mallissa käytetään Intelin Core m3 -suoritinta, 128 gigatavun SSD-asemaa ja keskusmuistia on neljä gigatavua. Jos on valmis laittamaan rahaa enemmän peliin, niin tarjolla on myös Core i5- ja Core i7 -suoritinvaihtoehdot, kahdeksan tai 16 gigatavua keskusmuistia sekä 256 ja 512 gigatavun SSD-asema. Grafiikkaohjain riippuu suorittimesta.




Yhteisenä tekijänä on kuitenkin 12,3 tuuman PixelSense-näyttö, jonka resoluutio on 2 736 x 1 824 pikseliä, 8 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera, stereokaiuttimet sekä Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä. Cellular-versiota tabletista ei ole tarjolla, eikä tabletista löydy GPS-sensoria.

Myyntipakkaukseen sisältyy tabletin lisäksi myös Surface-kynä, joka saattaa kiinnostaa opiskelijoita tai luovan alan ihmisiä. Apple yrittää iskeä samoille apajille iPad Pron ja erikseen myytävän Apple Pencilin avulla.

Surface Pro 4:ää myydään Microsoft Storen lisäksi ainakin Gigantin, Verkkokauppa.comin ja Expertin kautta. Surface Book -tietokoneen myynti ei ole vielä alkanut Suomessa.



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. marraskuuta, 2015 15:57
Tägit
Windows Microsoft Microsoft Surface Windows 10 Microsoft Surface Pro 4 Microsoft Surface Book
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud