Acer esitteli uusia ultraohuita ja kaarevia näyttöjä

Acer esitteli uusia ultraohuita ja kaarevia näyttöjä
CES-messujen näyttöpuolen merkittävimpiä uutisia olivat OLED-näytöt, mutta harvemmalla on varaa tuhansien eurojen huippumalleihin. Acerin uutuusmallit keskittyvät selkeästi huokeampiin päivityksiin, ja uutta nähdään entistä ohuemmilla reunoilla.

Pelaajille hinnakkaampaa mallia on luvassa päivitetyn XR342CK-mallin osalta. Acer julkaisi XR341CK:n viime syksyllä, ja se oli ensimmäisiä 21:9 3440x1440 ja 75 Hz yhdistäviä IPS-näyttöjä AMD:n FreeSyncillä. Uudessa mallissa on kaksi kertaa jyrkempi 1900R kurvi, eli jos näytöstä tekee ympyrän, sen säde olisi 1,9 metriä. XR-sarjan mallit ovat FreeSync-tuettuja, mutta Acer ei ole antanut tarkempia tietoja FreeSyncin toiminta-alueesta.






Näytössä on sisäänrakennettu DTS-audio ja 6-axis-värienhallintajärjestelmä. Myös lediblingiä löytyy näytön pohjaan asetettujen valojen osalta, ja väriä voi tietysti vaihtaa OSD-valikon kautta. Näyttö toimii DisplayPort 1.2 -liitännän kautta, ja suositushintaa sillä on 1099 euroa. Näytön julkaisua



Acerin uusi R1-sarja käyttää perinteistä 1080p-resoluutiota, ja tulee saataville 21,5 tuumasta aina 27" kokoon asti. Näyttöjen houkutuksena toimii entistä ohuempi rakenne, ja näyttö on reunoilta vain 7 mm paksu. R271H on malliston kookkain 27" malli, ja siitä löytyy HDMI, DVI ja VGA-liitännät sekä audioliitäntä sisäänrakennetuille kaiuttimille. R1-sarja tulee myyntiin tämän neljänneksen aikana, ja suositushintaa on pienimmällä mallilla 130 dollaria.



Kirjoittaja: Panu Roivas @ 17. tammikuuta, 2016 22:01
Tägit
näyttö Acer FreeSync
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud