Applen virtapistokkeissa sähköiskuvaara – Koskee Suomea

Applen virtapistokkeissa sähköiskuvaara – Koskee Suomea
Vuosien 2003–2015 välisenä aikana toimitettujen Mac-tietokoneiden ja iPadien laturin virtapistokkeesta on löydetty laatuvika, joka saattaa aiheuttaa sähköiskuvaaran. Viallisia virtapistokkeita on myyty Manner-Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Koreassa, Argentiinassa ja Brasiliassa. Vika koskee myös Applen matkasovitinpakettien laturia.

Viallisen virtapistokkeen tunnistamiseksi irrota virtapistoke virtalähteestä ja tarkista mitä asennusaukon sisään on kirjoitettu. Mikäli aukossa on neljä, viisi tai ei yhtään merkkiä, on kyseessä viallinen virtapistoke. Jos taas aukossa on kolmikirjaiminen maatunnus, on kyseessä uudempi pistoketyyppi, jota ongelma ei koske. Ongelma ei koske USB-latausadaptereita.Ohjeet viallisen pistokkeen vaihtamiseksi uuteen löytyvät Applen verkkosivuilta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. tammikuuta, 2016 18:17
Tägit
Apple Mac iPad 2 Apple iPad Apple iPad Air Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 4
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud