AMD demoaa uutta rautaa livenä GDC-tapahtumassa

AMD demoaa uutta rautaa livenä GDC-tapahtumassa
AMD aikoo pitää Game Developers Conference -tapahtumassa pressitilaisuuden, jossa se esittelee yrityksen uusinta uutta erityisesti VR-kehityksen osalta.

AMD kutsuu tilaisuutta Capsaicin-nimellä, joka viittaa esimerkiksi chilistä löytyvään kapsaisiin-yhdisteeseen, joka aiheuttaa sen tulisuuden.




Tilaisuudessa esitellään AMD:n mukaan uusia piirejä sekä softakehitystä. Tällä saatetaan viitata yrityksen Fury X2 -näytönohjaimeen, jota on jo useampaan otteeseeen lupailtu julkaistavaksi uusien VR-lasien yhteydessä. Toisaalta kyseinen kortti ei käytännössä ole uutta piilastua, vaan perustuu jo viime vuoden puolella julkaistuun Fiji-piiriin. Näin ollen AMD saattaa demota myös kesällä julkaistavaa Polaris-arkkitehtuuria.

Capsaicin-pressitilaisuus pidetään 15. maaliskuuta klo 2:00 Suomen aikaa, ja on nähtävissä livenä AMD:n sivujen kautta. Lisäksi tallenne tulee saataville myös YouTubeen myöhemmin. Mukana tapahtumassa on AMD:n lisäksi Crytek, HTC sekä Oculus.

Kirjoittaja: Panu Roivas @ 7. maaliskuuta, 2016 19:50
Tägit
AMD Radeon AMD Polaris GDC 2016
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Eriol

    Valistuneena arvauksena AMD pyrkii tällä pistämään puhtia omaan VR-markkinointiinsa, joka on jäänyt sivuun esimerkiksi Oculuksen speksilistauksissa ja uusissa VR-yhteensopivissa PC:issä, joista löytyy vain Nvidian rautaa.

    7.3.2016 19:56 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud