WD:n PiDrive tuo 300 gigaa tallennustilaa Raspberry Pi:lle

WD:n PiDrive tuo 300 gigaa tallennustilaa Raspberry Pi:lle
Western Digital on esitellyt tänään uuden tuotteen, jonka on tarkoitus helpottaa mini-PC:n tilaongelmaa. PiDrive on Raspberry Pi:lle suunniteltu tallennustilaratkaisu, joka mahtuu pieneen tilaan ja toimii USB-virralla.

Yhtiöstä kerrotaan, että PiDrivessä, mallinumero WD3140LMCW, on tallennuskapasiteettia 314 gigatavua, joka päihittää pääasiassa muistikortit, mutta se toimii paremmin vähävirtaisen USB:n kanssa kuin perinteiset USB-massamuistit. Levyllä on lisäksi esiasennettuna BerryBoot-ohjelmisto, jolla halutun alustan saa bootattua helposti.WD:n omassa verkkokaupassa PiDriveä myydään nyt tarjouksella 31,42 dollarin hintaan (n. 28 euroa), mutta tavallinen hinta on $45,81 (n. 41 euroa). Kauppa kertoo kuitenkin, että laitteet ovat loppu varastosta, joten kenties se on ollut suosittu RasPi-projektien keskuudessa.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. maaliskuuta, 2016 21:19
Tägit
Western Digital Raspberry Pi
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • muppis

    Nyt on taas tilattavissa, mutta toimitukset alkaa 30. päivä.

    Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

    15.3.2016 10:05 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud