Microsoft laittoi Surface 3:n alennukseen

Microsoft laittoi Surface 3:n alennukseen
Microsoft on laajentanut viime kuun Surface-tarjousta ja tarjoaa jälleen tabletteja mukavilla alennuksilla omassa verkkokaupassaan. Surface 3 -tabletin saa parhaimmillaan toista sataa euroa halvemmalla.

Rapakon takana tarjous tarkoittaa joko 100 (64 gigan mallit) tai 150 dollarin (128 gigan mallit) alennusta, mutta Suomessa tarjoukset ovat hieman erilaisia. Microsoft tarjoaa Surface 3:a pakettiratkaisuna, jolloin tabletin ja Surface Pen -kynän ostaessa saa kaupan päälle Type Coverin ja suojakotelon, joiden arvo on riippuen valinnasta 120 eurosta liki 200 euroa.




Vaihtoehtoisesti, mikäli kynä ei kiinnosta, voi Surface 3:n ostaa ilman kynää ja saa Type Coverin kaupan päälle. Tällöinkin etu on toista sataa euroa. Surface 3 on tietysti liki vuoden vanha laite, joten ei ole yllätys, että Microsoft jatkaa sen alennusmyyntiä – tai käytännössä loppuunmyyntiä.

Tarjolla on myös Surface 4 Pro -paketti, jossa tarjous ei ole aivan samaa luokkaa. Tabletin, Type Coverin ja vuoden Office 365 -lisenssin ostajalla on tarjolla ilmainen suojakuori.

Kirjoittaja: Matti Robinson @ 19. maaliskuuta, 2016 18:20
Tägit
Microsoft tarjoukset Microsoft Surface 3 Microsoft Surface Pro 4
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud