Apple päivitti MacBookin – Saatavilla nyt punakultaisena

Apple päivitti MacBookin – Saatavilla nyt punakultaisena
Apple ei päivittänyt ohuen ohutta MacBook-tietokonettaan maalikuussa iPhone SE:n julkistamistilaisuudessa, vaan teki sen vasta nyt. Fanfaareja ei kuitenkaan liiemmin soiteltu, sillä Apple tyytyi pelkän lehdistötiedotteen julkaisemiseen.

Isolle tilaisuudelle ei olisi tarvettakaan, sillä uuden MacBookin erot viime vuoden malliin verrattuna ovat suhteellisen vähäiset. Suorittimen osalta on siirrytty Skylake-sukupolven Core M -piireihin (1,1–1,3 GHz) ja samalla grafiikasuorituskykyyn on saatu 25 prosenttia lisää potkua (HD Graphics 515). Käyttömuisti on vaihtunut 1866 megahertsin piireihin ja PCIe-pohjainen flash-muistikin on aiempaa vauhdikkaampaa sorttia. Akkukeston on luvataan olevan tunnin verran pidempi kuin edeltäjässä.




Värivaihtoehdoissa on edelleen tarjolla tähtiharmaa, hopea ja kultainen runko. Näiden lisäksi uutta MacBookia myydään iPhone 6s:n tavoin punakultaisena.

MacBook Air -mallistoon tehtiin pieni päivitys: jatkossa Air-malleissa käyttömuistin minimimäärä on kahdeksan gigatavua.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. huhtikuuta, 2016 18:43
Tägit
Apple Macbook Apple OS X Apple MacBook Air OS X El Capitan
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud