Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä

Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä
Suomalaisen Amistech Gamesin kehittämä My Summer Car -autopeli on julkaistu Steamissä. Early Access -vaiheeseen edennyt peli ei ole täysin valmis, joten pelaaja voi kohdata joitain ongelmatilanteita tai löytää muita puutteita.

Suomen ikuisesta kesästä ja kesäautoilunostalgiasta innoitteensa ammentavassa pelissä tehdään aikahyppy vuoteen 1995 ja tutkitaan simulaation keinoin sen ajan autoilunuorison sielunmaisemaa. "Käytännössä tämä tarkoittaa tyhmää sekoilua kännissä", todetaan pelin Steam-kuvauksessa. Tarkemmin sanottuna pelissä ajatuksena on rakentaa ja tuunata toimiva kesäauto sekä koheltaa sillä ympäriinsä.




My Summer Car osallistui elokuun alussa Steamin Greenlight -ohjelmaan, jossa haetaan käyttäjien voimin uusia indie-pelejä julkaistavaksi pelijakelualustassa. My Summer Carin kohdalla julkaisuun oikeuttavaan 20 000 äänen keräämiseen ei mennyt kuin viikko aikaa.

Pelin normaalihinta Steamissa on 14,99 euroa. Lokakuun loppuun asti peli on kuitenkin saatavilla 10 prosentin alennuksella.



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. lokakuuta, 2016 18:57
Tägit
Steam Steam Greenlight pc-pelit My Summer Car Amistech Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud