Microsoftin uusi Surface Book päihittää nopemmatkin MacBookit

Microsoftin uusi Surface Book päihittää nopemmatkin MacBookit
Microsoft on esitellyt tänään laiteuutuuksia New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Tapahtumassa esiteltiin uuden AiO-kokoonpanon lisäksi myös mm. toisen sukupolven Surface Book, joka tarjoaa huimaa suorituskykyä.

Microsoftin viime vuonna esittelemä Surface Book otettiin vastaa loistavasti ja kiitosta sai paitsi erikoinen ja futuristinen ulkonäkö niin myös kokoluokassa loistava suorituskyky. Tänä vuonna toisen sukupolven Surface Book ei vaikuta ulkoisesti erilaiselta, mutta tarjoaa entistä enemmän potkua.




Huippuversio tarjoaa edellisvuoden malliin verrattuna tuplasti nopeamman näytönohjaimen, joka nostaa laitteen tehot uudelle tasolla. Samaan aikaan Microsoft vakuuttaa, että akku kestää 30 prosenttia pidempään. Applen MacBookeihin verrattu laite on erityisesti grafiikkapiirinsä ansiosta tehojen suhteen huomattavasti jopa MacBook Prota edellä.

Toki MacBookit suorituskyvyssä tuhoavan laitteen hintalappukin on premium-luokkaa. Halvimmillaankin Core i7:llä ja NVIDIA GeForce GTX 965M:llä varustettu Surface Book maksaa 2399 dollaria. Hintaa on siis enemmän kuin samalla tallennustilalla varustetulla MacBook Prolla ja kalleimman mallin hinta on 3299 dollaria.

Huomioitavaa tosin on, että suorituskyky erot tulevat kapenemaan pian, kun Apple julkaisee uuden MacBook Pron.

Kirjoittaja: Matti Robinson @ 26. lokakuuta, 2016 21:54
Tägit
Apple Macbook Microsoft Apple Macbook Pro Microsoft Surface Book Microsoft Surface Book 2
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud