Microsoft-pomo myönsi: Windows 10 -päivitys meni täysin pieleen

Microsoft-pomo myönsi: Windows 10 -päivitys meni täysin pieleen
Vuosi 2016 on lopuillaan ja Windows Weekly -podcastin tuoreimassa jaksossa päätettiin sen kunniaksi katsoa kuinka se meni Microsoftin osalta. Ohjelmassa vierailevana tähtenä oli yhtiön markkinointijohtaja Chris Capossela.

Capossela myöntää, ettei viime kevät mennyt Microsoftin osalta erityisen hyvin putkeen Windows 10 -päivityksen takia. Ohjelmistojätti oli luvannut Windows 10 -päivityksen ilmaiseksi kaikille niille, jotka lataavat sen ennen tämän vuoden kesään mennessä. Microsoft pisti päivittäjiin vauhtia keväällä käytännössä pakottamalla heidät lataamaan Windows 10:n, mikä vuorostaan saattoi johtaa henkilökohtaisella tasolla isoihin ongelmiin.Ongelman ytimeksi paljastui myöhemmin se, että päivityksestä ilmoittavassa ikkunassa punaisen sulje-painikkeen painaminen ei hylännyt päivitystä, vaan asennusohjelma asensi Windows 10:n mikäli päivitystä ei erikseen hylätty. Monet käyttäjät kuitenkin kuvittelivat hylänneensä päivityksen painamalla punaista X:ää.

Caposselan mukaan Windows 10:n päivityspakotukseen liittyvä kalabaliikki oli yhtiölle varsin piinaavaa aikaa, sillä Microsoftilla ymmärrettiin yhtiön menneen tällä kertaa liian pitkälle.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. joulukuuta, 2016 10:27
Tägit
Microsoft Windows 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud