Pelikehittäjä raivostui: Pitää uutta Windows 10 -versiota kiristyshaittaohjelmana

Pelikehittäjä raivostui: Pitää uutta Windows 10 -versiota kiristyshaittaohjelmana
Epic Games -pelistudion perustaja Tim Sweeney ei tunnetusti ole Windows 10:n suurin puolestapuhuja, eikä hänellä tunnu olevan hyvää sanottavaa tulevasta Windows 10 Cloud -käyttöjärjestelmästäkään. Sweeneyn mielestä se on ransomwarea eli kiristyshaittaohjelma.

Sweeneyn suunsoiton taustalla on Microsoftin päätös rajoittaa Windows 10 Cloudilla käytettävät sovellukset Windows Storesta ladattuihin ohjelmiin, joten esimerkiksi Steamistä ladatut pelit eivät toimi käyttöjärjestelmällä. Näin ollen Steamistä ostetut pelit pitäisi ostaa uudelleen Windows Storesta. Sweeneyn mielestä tämä on käyttäjien kiristämistä.Kannattaa kuitenkin muistaa, että Windows 10 Cloudia ei ole vielä edes virallisesti esitelty, joten siitä on vielä turhan aikaista muodostaa mielipidettä suuntaan tai toiseen. Lisäksi käyttöjärjestelmä vaikuttaisi olevan suunnattu etupäässä Chromebookien kaltaisiin järjestelmiin, joten uusi käyttöjärjestelmävaihtoehto ei välttämättä edes kosketa pelaajia erityisen merkittävällä tavalla.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. helmikuuta, 2017 9:13
Tägit
Microsoft ChromeOS Chromebook Windows 10 Windows 10 Creators Update
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • erppu

    Se on ihan satavarma että en osta uudestaan mitään pelejä Windows ympäristöön. Oli kyseessä sitten Cloud tahi mikä muu versio PISTE.

    Jos pakko tulee eteen niin siirryn takaisinpäin versioissa tahi viimekädessä ennemmin Linuxiin PISTE.

    r.p

    13.2.2017 00:08 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud