Microsoft esitteli uuden konseptin: Testaa sovellusta ennen kuin lataat sen

Microsoft esitteli uuden konseptin: Testaa sovellusta ennen kuin lataat sen
Windows 10:n käyttäjät voivat tulevaisuudessa testata sovelluksia ennen kuin lataavat ja asentavat ne tietokoneisiinsa. Tempun tekee mahdolliseksi Playable Ads -konsepti.

Playable Ads -formaatin avulla sovelluskehittäjät voivat markkinoida omia sovelluksiaan suoratoistettavassa muodossa. Ohjelmia voi käyttää aivan kuin ne olisivat asennettuna järjestelmään yhteensä kolmen minuutin ajan, minkä jälkeen käyttäjä tekee päätöksen ohjelman lataamisesta tai sivuuttamisesta. Kokeilun ansiosta käyttäjät voivat ladata koneisiinsa vain tarpeeksi laadukkaiksi koettuja ohjelmia ja toisaalta sovelluskehittäjät pääsevät näyttämään konkreettisesti mihin heidän luomus oikein kykenee.Google on kehittänyt samankaltaista ohjelmakonseptia pidemmän aikaa. Android Instant App -sovellukset esiteltiin viime vuoden toukokuussa ja se tuotiin laajemman yleisön saataville tammikuussa.

Microsoft testaa Playable Ads -sovellusmainoksia tällä hetkellä, mutta yhtiö ei kertonut milloin formaatti olisi laajemmin saatavilla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. maaliskuuta, 2017 18:20
Tägit
Microsoft suoratoisto Windows Store Windows 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • rockyhorror

    Erittäin tervetullut uudistus. Kolmessa minuutissa toki ei ihmeitä ehdi tekemään, mutta varmasti vähentää näitä asennus->poisto-kehiä.

    29.3.2017 10:23 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud