Windowsin kehitysnopeus kiihtyy – Iso päivitys tulee jo syksyllä

Windowsin kehitysnopeus kiihtyy – Iso päivitys tulee jo syksyllä
Microsoft on tiedottanut asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, että se aikoo siirtyä tästä vuodesta alkaen puolivuosittaiseen kehityssykliin. Windows 10:lle julkaistiin iso Creators Update -päivitys tässä kuussa ja seuraava päivitys on tulossa syksyllä.

Ohjelmistojätin mukaan jatkossa Windows 10:tä aiotaan päivittää puolen vuoden välein maaliskuussa ja syyskuussa. Sykli on jokseenkin tuttu Linux-maailmasta, esimerkiksi Ubuntua päivitetään huhtikuussa ja lokakuussa. Kiinnitettyjen julkaisuaikataulujen tavoitteena on helpottaa yritysasiakkaiden IT-osastojen arkea ja Microsoft toivoo ennustettavuuden johtavan myös uusien ohjelmistoversioiden nopeampaan käyttöönottoon.Samalla Microsoft hidastaa Office 365 ProPlussan kehityssykliä vastaamaan Windows 10:n sykliä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. huhtikuuta, 2017 8:28
Tägit
Microsoft Microsoft Office Microsoft Office 365 Windows 10 Windows 10 Creators Update
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • AlgothNiska

  Luoja paratkoon. Viime creators update hajotti asennukseni ja jouduin tekemään puhtaan alusta alkaen. Meni n. 3 päivää ennen kuin kone oli taas lähes entisellään. Pelkään että pitää käydä läpi sama ruljanssi. Alkaa olemaan fyysisestikin raskasta olla Windows 10 käyttäjä.

  Harkinnassa vaihto muihin piireihin, ei tietokoneen käyttö tällaista ennen ollut Windows seiskalla jne.

  22.4.2017 12:13 #1

 • muppis

  Ja minulla taas sinällään harvinainen päivitys oli tuo CU, että ei mennyt kuin valikko rikki ja senkin sai korjattua yhdellä rekisterimerkinnällä. Aikaisemmin hajonnut aika totaalisesti.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

  22.4.2017 13:04 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud